Verhuisberichtje
Door: Annette
Blijf op de hoogte en volg Annette
07 Augustus 2006 | Nederland, Wageningen
Even een update. Het gaat allemaal prima met me. Na 2 week vakantie is het nog een maandje werken in Lelystad, waar ik onderzoek doe naar een palingvirus en dan hoop ik klaar te zijn met m'n studie (dierwetenschappen, specialisatie visteelt en visserij). En dan... geen idee, iemand nog sugesties??? :). Ik heb natuurlijk al wel wat ideetjes hoor ;-). Maar als iemand nog op het punt staat een wereldreis te maken...
Een maandje geleden ben ik alweer verhuisd, van Wageningen naar het mooie pitoreske Wageningen. Mijn nieuwe adres is:
Annette Boerlage
Hoogstraat 67
6701 BP Wageningen
tel: 0317-420262
Ik hoop dat het met jullie ook allemaal goed gaat en jullie horen wel weer eens wat van me.
Groeten,
Annette
07 Augustus 2006 - 07:28
Jisca:
Feli met je bijna klaar zijn! Wereldreis klinkt goed... Als je trouwens nog wat suggesties over hebt voor wat-moet-ik-in-godsnaam-na-m'n-studie-doen, hou ik me warm aanbevolen! -
09 Augustus 2006 - 14:47
Ankla:
Weet niet hoe lang je die reis wilt maken, maar als het een meerjarenplan wordt, dan kunnen we wel ergens in een leuke plaats afspreken lijkt me ;)!! Succes nog even en binnenkort een keertje stappen in Groningen met elkaar? -
14 Augustus 2006 - 15:52
Bloem Hijum:
Hallo Annette. nog nagenietend van gisteren zijn we nu even op de routeplanner en ontdekken we dat we ongeveer 8km van jouw af zijn hier is ons adres manege zonder drempels \Bovenbuurtweg 50A 6721MN Bennekom van 25 aug tot 2 sept. onze mobiel nummers geven we nog door zodat ook wij te beeiken zijn voor jouw