Afstuderen
Door: Annette
Blijf op de hoogte en volg Annette
27 Februari 2007 | Nederland, Wageningen
Het is alweer een tijd geleden dat ik deze site heb gebruikt. Gelukkig bestaat hij nog, zodat ik jullie kan vertellen dat ik uiteindelijk toch nog ga afstuderen. Of ik er nou zo blij mee ben weet ik nog niet, het studentenleven bevalt prima, maar het wordt toch eens tijd om er een punt achter te zetten. Ik heb ondertussen al aardig wat vakken teveel op mijn lijst staan en alle verplichtingen zijn afgerond.
Jullie zijn van harte uitgenodigd om op 20 maart om 13.30 te komen kijken bij de uitreiking in de aula van Wageningen universiteit. Er komt zeker ook nog een feestje, bij deze is ook iedereen uitgenodigd, maar plaats en datum heb ik nog niet vastgesteld.
En dan de bekende vraag; wat zal ik eens gaan doen als ik afgestudeerd ben?
In de zomer ga ik beginnen met naar de Noord Kaap fietsen met Rianne (jazeker, ik zal oppassen voor de muggen :S). We zullen zeker een internetverslagje gaan bijhouden, waarschijnlijk ook op deze site, dus daar gaan jullie meer van horen.
Daarna ga ik het liefst een jaartje reizen natuurlijk (als er mensen mee willen op de fiets naar China, graag even een mailtje sturen :), heeft nog iemand een paard over om een jaar door Europa te trekken ben ik daar ook voor te porren:)). Maar ondertussen ben ik op zoek naar een PhD baan. En misschien ga ik over 2 jaar een jaartje postmaster aquatic pathology volgen in Schotland.
Nou, dat was een zeer korte samenvatting van de hoogst gerankte mogelijkheden die nu in mijn hoofd zitten. Ik sta open voor suggesties :D.
Annette
27 Februari 2007 - 13:48
Ankla:
Van harte gefeliciteerd! Jammer genoeg kan ik er niet bij zijn denk ik, hopelijk geef je je feestje pas na 3 mei ;) !
De plannen klinken in ieder geval erg goed!
x Ankla -
27 Februari 2007 - 14:18
Eitje:
Klinkt goed allemaal. Alleen beetje jammer dat je gaat stoppen met korfballen. 20 maart gaat niet lukken want dan zit ik in the USA. Tot vanavond, Ei. -
27 Februari 2007 - 20:33
Fam Bloem:
geweldig annette dat je 20 maart afstudeerd en voor de rest zullen we je blijven volgen. -
05 Maart 2007 - 08:48
Apie:
jeetje, mooie plannen he. hoe dat ook, paard, fiets of pHd, klinkt goed! Gefelifiteerd!!!
Agnes. -
14 Maart 2007 - 08:15
Josee Rotmans:
hoi annette,
mooi nieuws en bedankt voor de uitnodiging. Ik kom graag en belast het milieu. Alvast gefeliciteerd en tot ziens. -
19 Maart 2007 - 21:46
Eline:
Heej Annette!
Relaxt hoor, lekker afstuderen. Weet je inmiddels al wat je gaat doen?
Eline -
21 Maart 2007 - 08:39
Bettina:
Hey,
Nog van harte gefeliciteerd met je afstuderen, ook namens mijn ouders. Ben benieuwd naar de verhalen over de Noord Kaap!
groetjes,
Bettina -
09 April 2007 - 21:04
Michiel (Almere):
Anette,
Veel plezier toegewenst met de Giante Granite. Succes met de fietstocht.