Paradijs - Reisverslag uit Bangkok, Thailand van Annette Boerlage - WaarBenJij.nu Paradijs - Reisverslag uit Bangkok, Thailand van Annette Boerlage - WaarBenJij.nu

Paradijs

Door: Annette

Blijf op de hoogte en volg Annette

12 Juni 2005 | Thailand, Bangkok

Hallo,

Van Chiang Mai ben ik met 2 nachttreinen naar het zuiden afgereist, samen met een gezellig stelletje uit Heerenveen (je komt hier de raarste mensen tegen...;-)). Samen met hun ben ik naar Ko Phangan gegaan en het is daar echt een paradijs. We hadden een bungalowtje op 20 meter van het strand, strakblauwe luchten, witte stranden en lekker warme zee waar de vissen om je heen zwemmen. Eigenlijk wilde ik daar maar blijven de rest van m'n leven.
Maar ondanks het paradijs en het snorkelen (dat is echt gaaf trouwens) ben ik verder gegaan naar Ko Tao, omdat ik toch wel wilde leren duiken en het hier erg goedkoop en mooi schijnt te zijn. En hoewel het niet helemaal binnen mijn budget ligt en het strand nu 100 meter lopen is, is het hier toch weer supermooi en ik weet zeker dat ik Leonardo DiCaprio nog eens voorbij zie zwemmen (mijn voorkeur blijft echter uitgaan naar een mooie grijze rifhaai btw :)). Maargoed, meer nieuws volgt nog en als ik opgegeten wordt door het een of het ander, kunnen jullie dan goed op m'n vissen en m'n wandelende tak passen?

Groetjes uit het overzonnige zuiden,

Annette

PS Ik hoef natuurlijk niet te vertellen dat ik al bijna een neger ben, dat snappen jullie zo ook wel :).

• 12 Juni 2005 - 09:52

Sjoerd:

He Annette, klinkt goed allemaal. Ik ben wel jaloers op je over dat snorkelen en duiken van jouw... (over wel meer dingen die ik hier boven lees ben ik jaloers trouwens) In het het zwembad vond ik het al leuk om met 2 van die flessen op mijn rug te zweven boven de bodem :s
    Gaan we ook nog eens foto's van je zien terwijl je met je kokoscocktail in je hangmatje tussen 2 palmpjes hangt????
    Hier in nederlands is het weer typisch klo...mpen-weer...
    groetjes sjoerd

• 12 Juni 2005 - 11:20

Broertje:

jemig zusje,
    ben je nou gewoon extra je best aan het doen om mij jaloers te maken, of leef ik echt zo erg in het verkeerde land

• 12 Juni 2005 - 15:47

Esther:

aahhrg... jaloers!!! maarre...je verkiest een haai boven leonardo dicaprio? nouja... groetjes uit het verregende noorden, esther

• 12 Juni 2005 - 16:20

Apie:

he ging jij daarniet heen voor je studie?? ;)

• 13 Juni 2005 - 08:21

Lodey Banga:

Hallo,

wat leuk om even op je home page t ekunnen kijken, kreeg het adres van Inge.

Heel veel plezier op je reizen!!!!

Tante Lo

• 13 Juni 2005 - 20:36

Jan Roelof:

Wat zit ik mee tte genieten van je avonturen. Geweldig gewoon. Heb je al een USB kabeltje op de kop getikt voor het doorsturen van je foto's. Ik ben zo benieuwd naar de foto's die je verhaal ondersteunen. Annette op Olifant, Annette duikt met Leonardo of een haai, Annette met wandelende tak en Grote spin.
    Blijf schrijven, en ik blijf lezen.

• 14 Juni 2005 - 13:12

Annette:

Vandaag m'n eerste Nemo gezien op 12 m diepte!

• 14 Juni 2005 - 17:57

Esther:

heb geen commentaar meer *zucht*

• 17 Juni 2005 - 07:08

Hanneke:

Heej Annet!
    Klinkt goed zeg! Leuk zo'n webstite. Hier regent het nu een beetje, 18 graden, wolken, en afstuderen. Kortom geniet er van daar!

Groetjes uit Wageningen!

• 19 Juni 2005 - 11:38

Josee R-B.:

Hoi Annette,
    Heb ik altijd al gevonden dat de familie meer kleur kan gebruiken,dus prima dat jij voorlopig als negerin door Azie trekt. Ik geniet erg van je mailtjes. Ben zelf net terug uit Marokko,waar het levenstempo ook nogal verschilt van het poldermodel. Heeft toch met de weersomstandigheden te maken hoor. Inmiddels is het schooljaar hier ten einde. Wens je geluk, groet, josee.