Steady state
Door: Annette
Blijf op de hoogte en volg Annette
26 Maart 2008 | Nederland, Wageningen
Na ons fietsavontuur koste het even tijd om weer bij te komen. Ik was zondag thuis in Wageningen om maandag met m'n baan te beginnen, wat 8 uur per dag stilzitten achter de computer inhield. Met tot gevolg dat ik natuurlijk flink ziek werd en al mijn zorgvuldig opgebouwde spieren in vet zag veranderen.
Ondertussen werk ik als aio (onderzoeker met als doel over 4 jaar een boekje te publiceren en de doktors titel te ontvangen) in Wageningen. Ik doe onderzoek aan leverbot (http://www.wias.nl/project/viewproject.php?style=&ID=319) en hoop mijn experimenten in Vietnam te doen.
Naast een weekje korfbaltraining geven in Finland en een weekje skien in Zwitserland zit ik dus behoorlijk vast op een plek. Dat bevalt nog niet al te best, maar die 3.5 jaar die ik nog moet zijn vast zo om :).
Tegen de tijd dat ik weer nieuwe plannen heb bedacht horen jullie meer... en straks in Vietnam zal ik mijn site ook weer bij gaan houden.
Annette
28 Maart 2008 - 14:52
Ulco:
Was even kijken op je site. Nog gefeliciteerd met Frank zijn verjaardag. Ik heb hem wat foto's van jou en Hilco gestuurd die ik met kerstmis heb gemaakt. Die zouden leuk staan op deze site.:-)
Veel succes met je aio baan en groeten aan je fiets vriendin.